Evelyne Mertens over mij

DAG LIEVE ONDERNEMER

Beelden die jouw verhaal ademen. Die bezorg ik jou graag.


Vanuit mijn jarenlange ervaring als content creator weet ik welke shots jij nodig hebt. Als content fotograaf & videograaf maak ik beelden vanuit gevoel, specifiek voor online gebruik (social media, website, nieuwsbrief, …). Beelden die passen bij wie jij bent en waar jouw zaak voor staat. En die bovendien genoeg variatie bevatten zodat jouw feed geen eentonige collage wordt.

Al meer dan 15 jaar zijn fotografie en videografie een passie van me. Ik volgde reeds verschillende cursussen en vind het heerlijk om een bepaalde sfeer op beeld te vangen. Bovendien heb ik ook heel wat ervaring vóór de camera. Die kennis zet ik graag in om je op jouw gemak te doen voelen.

Want ik vind het enorm belangrijk dat jij je goed voelt. Omdat dat nu eenmaal is waar ik als persoon voor sta (hence mijn bachelor Sociaal Werk), maar ook omdat dit cruciaal is voor spontane, oprechte beelden. Daarom volg ik jouw flow en blijf ik binnen jouw comfortzone. Wil je liever niet met jouw gezicht voor de camera? Dat kan absoluut.

“Ik denk graag met je mee: welke beelden heb je nodig en welke verhalen kan je daarbij vertellen? En dat binnen jouw comfortzone en op een zachte, laagdrempelige manier.”


Mijn verhaal

De beste beslissingen die ik reeds nam kwamen vanuit een krachtige spontaniteit. Een diep vertrouwen dat me kordaat fluisterend de weg wees.

Zo ging het ook met mijn overstap van loondienst naar het ondernemerschap. Met een bang hartje, maar het volste vertrouwen dat mijn passies volgen het juiste pad voor mij was.

En oh, dat was het àbsoluut.

Voor mij is het ondernemerschap een prachtige route vol groei die ik nog lang hoop te mogen bewandelen. Het is de ideale combinatie met mijn gezin (yes, ik heb twee schatten van kinderen en een man die al mijn creatieve uitspattingen aanmoedigt.)

Elke dag mag ik doen wat ik het liefste doe. Voor ondernemende mensen met een missie, die me energie geven. En daar ben ik énorm dankbaar voor. Ik sta op met een kriebel vol goesting om aan de dag te beginnen en val in slaap op een kussen van dankbaarheid. Elke dag opnieuw.

Evelyne Mertens

Volg mijn verhaal op Instagram;

Ik was te gast als spreker bij deze events;