Timing & service

Wanneer mag ik de foto’s en video’s verwachten?

Na maximum één week ontvang je de afgewerkte foto’s in een online galerij. Zo kan je ze rustig bekijken en meteen downloaden.

Heb je volledige reels of testimonial video’s aan jouw shoot toegevoegd? Deze mag je uiterlijk 2 weken na de shoot verwachten.

Moet ik zelf een selectie maken in de foto’s?

Nee 🙂

Want jij krijgt van mij reeds een brede selectie bewerkte foto’s. Geen keuzestress en geen extra rekening dus, ook niet wanneer je meer foto’s ontvangt dan het afgesproken aantal.

Zo ontvang jij een beeldenbank met heel veel variatie.

Praktische vragen

Op welke locatie gaat de content shoot door?

Heb je zelf een winkel of kantoor? Dan kom ik erg graag tot bij jou.

Indien dat niet het geval is, denk ik tijdens onze brainstormcall heel graag met je mee. Ik heb een overzicht met verschillende toffe studio’s en buitenlocaties. Zo zoeken we een locatie die past bij wie jij bent en waar jouw zaak voor staat.

Bovendien kan het ook een combinatie zijn van bijvoorbeeld jouw kantoor en het park achter de hoek.

In welke regio’s kan de shoot plaatsvinden?
Wat is het verschil tussen een afgewerkte reel (of TikTok) en sfeervideo?

Bij een content shoot zijn er een 5-tal sfeervideo’s inbegrepen. Dit zijn bewegende sfeerbeelden die ik maak doorheen de content fotoshoot. Die kan je bijvoorbeeld gebruiken als basis voor een reel / TikTok of in jouw stories.

Afgewerkte reels /TikTok’s zijn dan weer video’s waarvoor we samen een scenario hebben uitgewerkt. Dat kan bijvoorbeeld een video zijn waarin je vertelt over jouw zaak, een leuke make-over of rondleiding in jouw kantoor. Zulke video’s zijn apart bij te boeken.

Selflove

Moet ik me professioneel laten opmaken?

80% van mijn klanten laat zich niet opmaken voor een content shoot. Waarom niet? Omdat het belangrijk is dat je op de foto’s staat zoals je bent. De meeste ondernemers vinden het wel fijn om zich zelf op te maken.

Ik vind het enorm spannend om voor de lens de staan.

Dat snap ik helemaal. Met mijn zachte persoonlijkheid breng ik je dan ook graag op jouw gemak. Ik volg mee jouw flow en toets met je af wat jouw comfort zone is. We nemen bovendien de tijd die jij nodig hebt.